Multiferro Kft.

Rozsdamentes fém és üvegkorlátok

Üvegbetétes oszlopos korlát

A rendszer alapja a 42,4×2,0mm-es rozsdamentes, szálcsiszolt felületű cső, ebből gyártjuk az oszlopokat, illetve a kapaszkodókat is. Két korláttípus alakítható ki. A elsőnél az oszlopokra kapaszkodó is kerül, a második megoldásnál az oszlopok teteje végzáróval van lezárva, az üvegbetét az oszlopok tetejével egy szintben van. Így ebben az esetben nincs kapaszkodó felszerelve a korlátra. A kapaszkodó nélküli üvegbetétes korlát kialakítható úgynevezett féloszlopos megoldással is. Ebben az esetben az oszlopok magassága csak 30-40 cm, az üveg az oszlopokon túlnyúlva éri el a szükséges 100-105 cm-es magasságot.

Az üvegbetétet rozsdamentes inox üvegszorítók tartják. Az üveg szerelhető az oszlopok közé, és futhat a korlátoszlopok előtt is. Anyaga minden esetben kétrétegű biztonsági üveg. A két üvegréteg közötti fóliaréteg akadályozza meg törés esetén az üvegszilánkok leválását.

Cégünk a Multiferro Kft. rozsdamentes inox és üvegkorlátok telepítésével, gyártásával telepítésével és forgalmazásával foglalkozik.
Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

Cím:   1211 Budapest, Rézmű utca 1.

Köszönjük, hogy felkereste cégünk honlapját.
Reméljük, hogy nagyon sok hasznos információt sikerül megosztani Önökkel az általunk gyártott, illetve forgalmazott termékekről.